Kwaliteit voorop

De kwaliteit van onze dienstverlening staat voorop. Om je meer inzicht te geven in onze professionele werkwijze, tonen wij je graag onze keurmerken, vergunningen en / of aanstellingen. 

AFM

AFM staat voor de Autoriteit Financiële Markten. Via onze AFM-vergunning heb je de zekerheid dat onze werkwijze aansluit bij de wettelijke normen. Dat klinkt erg formeel. Simpeler gezegd betekent dit dat wij een solide organisatie zijn. Wat we in werkelijkheid voor je kunnen betekenen, reikt echter veel verder dan deze basis. We willen excelleren naar jou als klant. Dat laten we je graag zien in gesprekken en in onze dienstverlening.

 

Kifid

Als je op een bepaalde manier niet tevreden bent over onze werkwijze of dienstverlening, vinden we dat uiteraard jammer. Wat ons betreft zouden we er graag met jou uitkomen. Maar mogelijk blijft er een verschil van mening bestaan. In dat geval is het voor jou prettig te weten dat wij zijn aangesloten bij het Kifid. Eventuele klachten kun je hier indienen. Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening zal jouw klacht altijd vertrouwelijk, deskundig en objectief behandelen.

 

Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn trots op ons keurmerk Erkend Hypotheekadviseur. Wij zijn als professional specialist in alle facetten van het hypotheekadvies. Of het nou gaat om een startershypotheek, hypotheken voor doorstromers of het oversluiten van een hypotheek. Als erkend hypotheekadviseur beheersen we alle vormen van hypotheekadvies. We bieden oplossingen en zekerheid. Ook voor ondernemers. Ook als je een echtscheiding achter de rug hebt.

 

Advieskeuze

Als adviseur moet je ook kritisch op jezelf durven zijn. Daar hoort bij dat je klanten vraagt om zich eerlijk uit te spreken over jouw dienstverlening. Via Advieskeuze kun je ons een cijfer geven. Uiteraard hopen wij daarbij op een goede waardering, maar kunnen wij verbeteren, geef het aan ons door.  

Gecertificeerd Financieel Planner

Ons certificaat voor Financieel Planner toont aan dat wij grote waarde hechten aan het opleiden en trainen van onze adviseurs. Wetgeving verandert snel maar wij zijn altijd op de hoogte van de actuele fiscale en financiële kansen en risico’s. Bovendien heb je via het FFP-kwaliteitsmerk de garantie dat wij jouw belang als klant altijd voorop zetten. 

Neem gemakkelijk contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Euro Financieel AdviesCentrum maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie